Candidat

Sóc en MARCOS ORTEGA

Tinc 37 anys, visc en parella i tinc una nena de 2 anys. Sóc Diplomat en Treball Social per la Universitat de Barcelona. Treballo a la Fundació MARPI de Pineda de Mar, entitat sense afany de lucre per a la integració social i laboral de les persones amb discapacitat.
També sóc el candidat a l’alcaldia de Pineda per Iniciativa Verds – Esquerra Unida.

Perquè vaig decidir implicar-me en política?

A casa meva sempre he viscut la política, l’associacionisme, voler ajudar a les persones i millorar la societat en què vivim.
La meva mare i el meu pare sempre han estat implicats en el moviment veïnal, en entitats socials i solidàries, i a casa sempre s’ha parlat de política per millorar la nostra societat.

Vaig decidir afiliar-me a les joventuts del partit ara fa 20 anys. A part de la meva implicació política he participat molt activament en el associacionisme i en els moviments socials, crec que la política necessita ser, formar part, i escoltar a la societat civil i per aquest motiu sempre he estat implicat allà on estava organitzada la gent i el poble.

Estic implicat i formo part de la junta de l’Associació de Veïns del Barri Bellamar de Pineda de Mar, de l’Associació Marpi, entitat d’ajuda al discapacitat, al grup de consum ecològic de Pineda “el Pinyó” i vaig ser dels fundadors de la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca de Pineda de Mar – Alt Maresme, ja que tot i que no era un afectat vaig veure la necessitat de implicar-me en aquesta lluita perquè les situacions de la gent sense casa eren dramàtiques i calia fer alguna cosa.

Per què hem presento a l’Alcaldia a Pineda?

Vam estar a 37 vots d’obtenir representació municipal en les passades eleccions, durant aquests 4 anys hem fet molta feina, ens hem implicat molt en la política municipal i sempre hem aportat solucions a totes les problemàtiques, hem lluitat contra les retallades, hem defensat l’Estat del Benestar i les politiques socials. Hem estat sempre amb la gent i amb els barris.

Perquè aportem canvis, maneres de fer diferent, som i volem ser la nova política, la de la participació, transparència, regeneració democràtica i la defensa dels drets socials.
Perquè hem crescut, perquè som més grans i tenim un projecte per Pineda que pot millorar la qualitat de vida de les persones i del poble.

Per tots aquests motius em presento i sóc candidat a l’alcaldia de Pineda de Mar.