Cap Infant sense Beca de Menjador

ICV-EUiA de Pineda proposa al govern municipal que al nostre poble  cap infant es quedi sense beca de menjador.

El passat 1 de desembre es van debatre el pressupostos municipals de Pineda. El grup municipal d’ICV-EUiA de Pineda va presentar una bateria de propostes per atendre totes les necessitats que té el nostre municipi. Entre d’altres garantir les Beques de Menjador.

Els recursos econòmics de les beques de menjador provenen de la Generalitat i son gestionats pel Consell Comarcal. En molts municipis  les beques de menjador no arriben a totes les famílies necessitades degut a la falta de pressupost, tot i el compliment per part de moltes  famílies dels  requisit per gaudir-ne.

A Pineda de Mar el curs 2015-16, 43 famílies tenien el requisits però  van ser expulsades de la beca de menjador per les retallades socials i la falta de pressupost.

El nostre grup municipal ha proposat destinar 30.000€ del pressupost 2017  per a que tots els infants puguin gaudir de una beca de menjador.

Els menjadors escolars ha anat evolucionant. Fa uns anys era bàsicament un recurs per millorar les oportunitats educatives i per facilitar la conciliació laboral-familiar. Ara també es planteja com una eina per garantir la suficiència alimentària dels infants vulnerables en un entorn socialment normalitzat.

Deja un comentario